a
Оваа страница користи колачиња за подобрување на вашето корисничко искуство. Ако продолжите со пребарување, претпоставуваме дека се согласувате со нашата употреба на колачиња. Да, јас разбирам Одлучете се да не го користите Google
Кликнете овде за повеќе детали
x

Angioma

Angiomas are benign, vascular lesions that appear either as flat or dome-shaped spots. They occur most often in shades of red.

Angiomas usually appear on the surface of the skin, and can be found anywhere on the body. They are commonly associated with old age.