a
Оваа страница користи колачиња за подобрување на вашето корисничко искуство. Ако продолжите со пребарување, претпоставуваме дека се согласувате со нашата употреба на колачиња. Да, јас разбирам Одлучете се да не го користите Google
Кликнете овде за повеќе детали
x

Benign Lesions

The following pages contain descriptions and images of the most common forms of benign skin lesion. These lesion types rarely represent any serious risk to health, but they should still be monitored to watch for any uncharacteristic growth or changes.