a
This site uses cookies. By continuing to navigate the site, you accept the way we use this information. Yes, i understand Opt out from Google
Click here for more details
x

Tinédzserek

Tény, hogy a tinédzserekre nyomást gyakorolnak az elvárások, melyek megjelenésüket illetik. Attól függetlenül, hogy ismerik a napozás káros hatásait, továbbra is rengeteg fiatal szeretne lebarnulni csupán azért, hogy megfeleljen az elvárásoknak. 

Ennek a nyomásnak köszönhetően sajnos rengeteg tinédzser jár szoláriumba és teszi ki bőrét veszélyes UV sugárzásnak. Ezek a sugarak akár 15-ször erősebbek lehetnek a nap sugarainál. 

Amennyiben fontos a napbarnított bőr, akkor hasznos lehet az önbarnító krémek ismerete, melyek duplájára növelhetik bőrünk barnaságát anélkül, hogy veszélyeztetnék bőrünket. 

Törekedjünk arra, hogy a napi rutin részévé váljon a fényvédő krémek használata ,és mindig legyen otthon, vagy az iskolatáskában egy ilyen termék. 

Nem könnyű tinédzser gyermekünket rávenni, hogy mindig viseljen sapkát, vagy védekezzen a napsugarakkal szemben. A legjobb stratégia, ha elvisszük őket magunkkal és hagyjuk, hogy ők válasszák ki a viselni kívánt terméket. A napszemüveg viselése kevésbé problémás, de ügyeljünk a megfelelő UV védelemre.