a
This site uses cookies. By continuing to navigate the site, you accept the way we use this information. Yes, i understand Opt out from Google
Click here for more details
x

Fushatat tona

Cdo vit ne organizojme nje fushate promocionale per te rritur ndergjegjesimin e kancerit te lekures ne publik.  Pavaresisht se fushatat tona ndryshojne njera nga tjetra, mesazhi yne mbetet i njejte; kanceri i lekures mund te shihet dhe mund te trajtohet ne menyre te suskeshme.

Aktivitetet tona perfshijne shperndarjen e posterave dhe fleteve informuese, nje konference shtypi, evente speciae, dhe ekzaminime falas ne publik.

Ju lutemi te klikoni ne links te meposhtme per te pare fushatat tona te meparshme.