a
This site uses cookies. By continuing to navigate the site, you accept the way we use this information. Yes, i understand Opt out from Google
Click here for more details
x

Njihni fototipin e lekures tuaj

Lekura juaj identifikohet nga disa karakteristika, sikurse ngjyra e flokeve apo ngjyra e lekures. Lekura klasifikohet ne 4 fototipe kryesore:

        Fototipi 1:

 • Lekure e zbehte me shume quka

 • Floke te kuqe apo te verdha
 • Sy blu apo jeshile
 • Lekura eshte shume e ndjeshme nga dielli, gjithmone digjet dhe nuk nxihet kurre
 • Perdoni nje locion nxires neqoftese doni te nxiheni 

 

        Fototipi 2:

 • Lekure e zbehte por pak me e erret se fototipi  
 • Floke te verdhe apo te lajthi
 • Sy blu
 • Lekura eshte shume e ndjeshme nga dielli, nxihet ngadale dhe digjet por rralle

 

        Fototipi 3:

 • Lekure pak me e erret
 • Floke bjonde te erret apo kafe
 • Ngjyra te ndryshme sysh
 • Lekura eshte pak e ndjeshme ndaj diellit, nxihet menjehere dhe shpejt, nxirja zgjat gjate

 

        Fototipi 4:

 • Lekure kafe e hapur
 • Floket jane ngjyre kafe e zeze apo te zinj
 • Sy me ngjyre te erret
 • Lekura eshte nxihet menjehere dhe shume, nxirja zgjat shume kohe