a
This site uses cookies. By continuing to navigate the site, you accept the way we use this information. Yes, i understand Opt out from Google
Click here for more details
x

Skin tags

Skin tags janë lezione të zakonshme beninje të lëkurës që mund të shfaqen te pacientët e çdo moshe. Ato paraqiten  si nyje të buta, me ngjyrë të lëkurës ose pak më të errët, ose dalin direkt dhe plotësisht nga lëkura ose lidhen me një "kërcell të hollë".

Ato më së shpeshti gjenden në qafë, sqetull ose ijë, dhe mund të jene te izoluara apo te grupuara.

Skin tags zakonisht nuk shoqërohen me ndonjë simptomë, por ato mund të bëhen të dhimbshme, të ndryshojnë ngjyrën ose të inflamohen pas një traume.