a
This site uses cookies. By continuing to navigate the site, you accept the way we use this information. Yes, i understand Opt out from Google
Click here for more details
x

Angioma

Angiomat janë lezione vaskulare, vaskulare që shfaqen ose si njolla ose si kezione te ngritura mbi lekure.

Angiomat zakonisht shfaqen në sipërfaqen e lëkurës, dhe ato mund të gjenden kudo në trup. Ato zakonisht shoqërohen me pleqërinë.