a
This site uses cookies. By continuing to navigate the site, you accept the way we use this information. Yes, i understand Opt out from Google
Click here for more details
x

Gjerat qe duhet te pyesni mjekun tuaj

Pavaresisht rezultatit te konsultimit me doktorin tuaj, eshte mjaft e rendesishme qe ju te mesoni sa me shume rreth situates ne te cilen jeni. Sa me mire e kuptoni diagnozen tuaj, aq me shume do keni ne kontroll situaten e patologjise tuaj. Pyetjet e meposhtme mund te jene te nevojshme gjate takimit tuaj.

  • Cila eshte diagnoza dhe implikimet e saj?
  • Neqoftese eshte i nevojshem trajtimi, cilat jane opsionet e mundshme?
  • Cfare trajtimi rekomandon mjeku dhe pse?
  • Cilat jane mundesite e nje trajtimi te suksesshem?
  • Neqoftese trajtimi del me sukses, sa mundesi ka rekurenca?
  • Sa shpesh duhet te kontrollohem?
  • Cfare ndjekje te metejshme duhet te bej?
  • Duhet te ndryshoj menyren time te jeteses? Dhe neqoftese po, cfare duhet te ndryshoj?
  • Cfare lloj suporti psikologjik eshte i mundur?

Mbani mend, nuk ka asnje problem neqoftese I kerkoni mjkeut tuaj te perserise disa here dicka qe nuk e keni kuptuar, ne menyre qe ta kuptoni  drejt. Gjithashtu merrni ne konsiderate te keni me vete nje nje pjesetar te familjes apo nje mik me ju gjate takimit me mjekun.