a
This site uses cookies. By continuing to navigate the site, you accept the way we use this information. Yes, i understand Opt out from Google
Click here for more details
x

Cfarë të bëjmë tjetër

Nëse vëreni një lezion të dyshimtë, është thelbësore që ta keni kontrolluar nga një mjek ose mundësisht një dermatolog sa më shpejt të jetë e mundur.

Kanceri i lëkurës mund të mjekohet, dhe diagnoza e hershme rrit mundesite për një shërim të plotë.

Sa me shume te vonohet trajtimi aq me shume do perkeqesohet gjendja , dhe në disa raste vonesa mund të çojë në disfigurim, komplikime dhe madje edhe vdekje.

Mos lejoni që vonesa të zvogëlojë shanset tuaja për një rezultat pozitiv.

Rregullat e arta janë:

  • Mos e injoroni atë, duke shpresuar se do të largohet.
  • Mos prisni të shihni se si zhvillohet ose dh eta menaxhoni vete.
  • Mos supozoni se nuk është asgjë serioze.
  • Mos mendoni se nuk është përparësi për ju.
  • Dhe mbi të gjitha, mos kini frikë të shihni mjekun ose dermatologun tuaj